שליח לנוער באופקים

תנופת השליחות של חב״ד לנוער ישראל נמשכת: הרב דוד ומירי ליפש יוצאים לשליחות בעיר אופקים, שם ישמשו כשלוחי הרבי מלך המשיח לפעילות עם בני הנוער בעיר, תחת שליח הרבי לאופקים, הרב ישראל הרשקוביץ.
הצטרפותם של בני הזוג ליפש מצטרפת למהפכת חב״ד לנוער, הפועלת להנגיש את אור התורה והחסידות לדור הצעיר, ליצור קשר אישי ומשמעותי עם בני הנוער ולחבר אותם לעולמו של הרבי מלך המשיח ולדרך החסידות.
עם יציאתם לשליחות, בירך יו״ר חב״ד לצעירים, הרב משה שילת, את השלוחים החדשים ואיחל להם הצלחה רבה בעבודת הקודש: ״ברכות מקרב לב על הצטרפותכם למשפחת השלוחים של מהפכת חב״ד לנוער ישראל״.
בארגון חב״ד לנוער ישראל מביעים שמחה על הצטרפותם של השלוחים החדשים למשפחה ההולכת ומתרחבת, ומאחלים לרב דוד ולמירי ליפש הצלחה רבה בשליחותם, מתוך הרחבת הפעילות, קירוב לבבות והתקשרות איתנה לרבי מלך המשיח.


.jpg)